Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
recull de premsa
5/5/20
SUBSCRIU-TE AL RECULL DE PREMSA DEL MÓN EDUCATIU
El Recull de Premsa del món educatiu, és un servei diari, realitzat en el període del curs escolar, que recull totes aquelles notícies a l'entorn de l'Educació que dia a dia es van publicant en el nostre país.

SUBSCRIU-TE CLICANT AQUÍ

És un servei gratuït!!!

Aquest recull és elaborat per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i copatrocinat per la Diputació de Barcelona i la Fundació Propedagògic.

Diàriament s'envia a tots els Moviments de Renovació Pedagògica i a tots els nostres Federats. Tots ells ho difonen en el seu territori als seus associats. D'aquesta manera, cada dia més de 3000 persones ho reben a través del seu correu electrònic.

El recull de premsa s'ha actualitzat i arriba en mode butlletí diari durant el període escolar.

Enllaça al recull diari dins el web de la Fundació Propedagògic, on el trobaràs etiquetat per temes i amb els enllaços als diaris en format digital. més
temes
etiquetes
cerca

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.