Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
educació
27/1/12
LES RETALLADES A EDUCACIÓ
Finalment aquesta setmana s'han presentat els pressupostos del Departament d'Ensenyament al Parlament de Catalunya. Novament veiem que hi ha una reducció que s'afegeix a la de l'any passat. Cal preguntar-se com afectaran aquestes retallades a tots els infants i joves que aprenen als nostres centres educatius?

La situació és especialment preocupant perquè any rere any veiem com s'incrementa el nombre de matriculacions i les xifres dels pressupostos van baixant. Aquestes generacions d'alumnes més joves són les que han d'aprendre acompanyats del món digital, de l'ensenyança personalitzada, etc elements esenciasl per l'equitat i que necessiten d'una inversió decidida.

Com serà possible amb un pressupost cada vegada més minso?

Ja vam expressar conjuntament amb la comunitat educativa els dos últims anys que l'educació és la millor via per sortir de la crisi econòmica, la via de les retallades té el seriós risc d'afectar a la qualitat que necessita el nostre sistema educatiu. Estem en moments delicats socialment i, fa faltar resaltar el valor educatiu de l'educació infantil de primer cicle que es veu afectada especialemnt, una edat important per al desenvolupament de la infància i per a la detecció precoç de necessitats. més
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.