Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
c |
CONCLUSIONS DEL I CONGRÉS DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA
1/6/96
L'any 1996, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, va publicar les "Conclusions del Primer Congrés", fruit del debat, dins del territori català sobre el sentit de l'educació de Catalunya.

El Primer Congrés de Renovació Pedagògica seguint la tradició de la societat catalana que, al llarg d'aquest segle, es va anar autoconvocant per definir els problemes de l'educació i les seves perspectives de futur, durant tres anys, va anar analitzant l'educació des d'una perspectiva de renovació i qualitat i va recollir els punts de vista dels diversos sectors de la comunitat educativa.

Pots descarregar-te el document en pdf de la franja dreta d'aquesta entrada.
Conclusions del I Congrés de Renovació Pedagògica · FMRPC
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.