Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
u |
UN COMPROMÍS PER L'EDUCACIÓ DE CATALUNYA
15/1/05
Proposta de línies prioritàries d'intervenció per al canvi educatiu.

Necessitem impulsar canvis per millorar el nostre sistema educatiu perquè realment doni resposta a les demandes de la nova societat del coneixement i el nou marc polític. Volem situar l'educació com un dels aspectes clau de la societat del futur i això ens va portar a elaborar aquest document, i amb la col·laboració de tota la comunitat educativa (MUCE).

L'educació de la ciutadania és clau en la societat actual

El document que us proposem a continuació és un recull de les prioritats que cal abordar i alhora una proposta de mecanismes de participació com a garantía perquè els canvis que s'impulsin es duguin a terme amb el màxim de consens.

L'educació de la ciutadania és clau en la societat actual. Podem avançar cap a una societat inclusiva, menys desigual, o, contràriament, podem aprofundir en les desigualtats i en les exclusions. Podem contribuir a una societat sostenible i que es preocupi del benestar de la seva ciutadania o tot el contrari. Podem contribuir a aprofundir en els valors democràtics o podem donar peu a formes d'administració més allunyades d'aquests valors. Podem enfortir un ensenyament públic per a tothom, gestionat i supervisat democràticament, veritable motor de la qualitat educativa de tot el sistema, o podem deixar que sigui la ventafocs.

Durant tot un curs escolar 2004-05, vam reflexionar sobre diversos aspectes que configuren l'educació per tal d'arribar a acords sobre quins són els aspectes bàsics de política educativa a desenvolupar els propers mesos, quines són les prioritats i quins criteris caldria tenir en compte a l'hora d'abordar canvis i millores.

Descarrega el document clicant a l'arxiu de la part dreta de l'article.
Un compromís per l'educació de Catalunya · FMRPC
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.