Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
l |
L'EDUCACIÓ PÚBLICA: MÉS EQUITAT, MÉS QUALITAT
1/10/07
L'equitat en educació

Llibre sorgit de la Jornada del Marc Unitari de la Comunitat Educativa

Factors de desigualtat en l'educació i com vetllem per una educació cooperativa i de coresponsabilitat, amb propostes per l'equitat com un dret bàsic de la ciutadania present i futura.

Davant la preocupació compartida per tota la Comunitat Educativa de Catalunya per l'agreujant risc de fractura social que podia comportar la consolidació d'una doble xarxa de centres diferenciats per l'estatus econòmic, cultural o social de l'alumnat i les seves famílies, va sorgir la necessitat de realitzar un debat al voltant de l'educació pública, laica i de qualitat.

Per una "ciutadania més preparada per al progrés social i econòmic del país i a la vegada més compromesa i solidària amb l'equitat i la justícia social arreu del món"

També amb l'objectiu que aquestes aportacions donessin resposta als reptes actuals i futurs, i ajudessin a millorar el nostre sistema educatiu al servei d'una "ciutadania més preparada per al progrés social i econòmic del país i a la vegada més compromesa i solidària amb l'equitat i la justícia social arreu del món".

El recull que avui fem visible, és un recull del que per nosaltres és irrenunciable: l'equitat per una qualitat educativa, com una de les contribucions més importants que pot fer l'educació, al benestar i al futur col·lectiu de la nostra gent, dels i les nostres ciutadanes presents i futures.

Et recomanem descarregar-te el llibre en versió pdf, situat a la dreta d'aquesta entrada.
L'educació pública: Més equitat, més qualitat · FMRPC
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.