Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
c |
CENTENARI EE
Aquest 2014 estem d'aniversari!!! Complim 100 anys!!! 100 anys d'impulsar i reivindicar la formació de mestres organitzada pels mateixos mestres i amb els mestres; 100 anys de renovació pedagògica compartida; 100 anys compartint experiències, inquietuds, aprenentatges i sentiments; 100 anys de lluita per l'escola que volem; 100 anys posant la mirada en les necessitats del nostre alumnat; 100 anys de persones que han fet possible les escoles d'estiu!

Farà 100 anys que els Moviments de Renovació Pedagògica organitzem les escoles d'estiu per tot el territori català, i 100 anys que ens acompanyeu any rere any. Som conscients que sense el vostre suport res hagués estat possible.

Volem fer memòria i agrair a totes i tots els que han fet possible aquesta lluita fent un repàs històric, però sobretot volem mirar cap al futur i reivindicar la formació de mestres per i amb els mestres, i la continuïtat de les escoles d'estiu del MRPs.

Ja portem un temps treballant-hi. Vols més informació? A l'etiqueta CENTENARI de l'inici del web, pots trobar tots els documents: vídeos i imatges sobre la Jornada de Commemoració del Centenari de les Escoles d'Estiu (1ee).
comissions
cerca

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.