Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
currículum
18/11/19
EL TREBALL PER PROJECTES I EL CURRÍCULUM
Laura Becerra Serrano, directora de l'IE i José David Martínez, cap d'estudis de Primària, de l'Institut Escola Jacint Verdaguer, Sant Sadurní d'Anoia.

En el marc de la III Jornada sobre Instituts Escola de la FMRPC, celebrada el passat dia 9 de novembre de 2019, l'Institut Escola Jacint Verdaguer, de Sant Sadurní d'Anoia, ens mostra com el treball per projectes pot estar ben contextualitzat amb el currículum. més
18/11/19
LA PERSONALITZACIÓ DE L'APRENENTATGE COHERENT AMB EL CURRÍCULUM
David Atzet i Rovira, director de l'Institut Cardener, de Sant Joan de Vilatorrada.

En el marc de la III Jornada sobre Instituts Escola de la FMRPC, celebrada el passat dia 9 de novembre de 2019, l'Institut Cardener, de Sant Joan de Vilatorrada, ens mostra com a Secundària, des de la personalització dels aprenentatges es pren coherència amb el currículum que s'hi treballa. més
18/11/19
INSTITUT ESCOLA DES D'UNA VISIÓ COMUNITÀRIA
Ricard López Muñoz, director de l'Institut Escola Barnola d'Avinyó.

En el marc de la III Jornada sobre Instituts Escola de la FMRPC, celebrada el passat dia 9 de novembre de 2019, l'Institut Escola Barnola, d'Avinyó, ens mostra com un currículum pot estar contextualitzat amb el territori, i per tant, es donen aprenentatges al llarg i ample de la vida. més
18/11/19
PUNTS CRÍTICS A L'HORA DE DESPLEGAR UN CURRÍCULUM DESITJABLE
Resum en vídeo de la III Jornada de treball sobre Currículum i Instituts Escola, realitzada a Terrassa, el 9 de novembre de 2019

Carmina Pinya
, membre Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu i coautora de l'estudi "Els instituts escola: aspectes organitzatius, curriculars i d'orientació" del 2012. més
18/11/19
VISIÓ INTERNACIONAL DEL CURRÍCULUM
Resum en vídeo de la III Jornada de treball sobre Currículum i Instituts Escola, realitzada a Terrassa, el 9 de novembre de 2019.

Enric Prats, doctor en pedagogia i professor de Pedagogia Internacional a la Universitat de Barcelona. La visió internacional: El tractament del currículum en els diversos sistemes educatius.

més
18/11/19
MARC LEGAL I GESTIÓ DEL CURRÍCULUM
Resum en vídeo de la III Jornada de treball sobre Currículum i Instituts Escola, realitzada a Terrassa, el 9 de novembre de 2019.

Aleix Gabarró
, sotsdirector general d'Ordenació Curricular del Departament d'Educació: Oportunitats que ofereix l'actual marc legal per a la gestió del currículum.

més
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.