Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
b |
BONES FESTES I BON 2021 !
18/12/20
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya

Desde les Federació de Moviments de Renovació Pedagògica us volem desitjar unes bones festes i una millor entrada d'any 2021.

Us enllacem a la felicitació d'enguany. Esperem que us agradi !

Doncs ja arriba el Nadal, aquell temps amb tantes cares i matisos que dóna per molt. Així, ja fa una colla de setmanes que hi ha qui s'encarrega de preparar aquesta arribada: llums als carrers, Black Friday, Cyber Monday, la rifa, ofertes de Nadal omnipresents i tot emmascarat de màgia, esperança, il·lusió i creences enmig d'un marasme global  d'ERTO's, tancaments perimetrals i mesures sanitàries que fuetegen la salut de la nostra societat en tots els aspectes. Una altra cara d'aquestes festes, són el gran recapte, la marató, les cues en menjadors socials, les dades diàries d'ocupació d'UCI's i la incertesa i les pors davant les celebracions en família. No sabem o no volem saber encara com viure el canvi de rutina que suposen aquestes dates davant la paradoxa de carrers i transports públics plens a vessar.
Amb tot, és temps de felicitacions. Ens hem de felicitar tots i totes plegades. Arribem a aquesta primera parada des  d'aquell inici de curs amb tanta incertesa enfrontant-nos al dia a dia amb dubtes i algunes renúncies però també amb compromís, constància i amb la voluntat de no fer cap pas enrera i no deixar ningú tampoc enrera. Més que mai, felicitar-nos, doncs, és un agraïment, un reconeixement amb admiració per la feina feta i una alenada per continuar persistint. I persistirem, persistireu, perquè forma part de la nostra manera de fer i ser, perquè és el que toca i perquè, malgrat aquestes festes siguin sempre tan presumides i cridaneres, vosaltres sabeu que de fet, parafrasejant el tòpic, Nadal pot ser cada dia.

4 MAIG
EN XARXA! CONNECTEM ELS CENTRES A L'ECOSISTEMA EDUCATIU
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.