Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
e |
EL CONGRÉS D'EDUCACIÓ PÚBLICA CONTINUA
1/4/20
El Congrés d'Educació Pública continua · FMRPC
Per seguir amb el Congrés d'Educació Pública us proposem participar en un debat virtual sobre el Model d'Educació Pública.

El farem en tres fases, que s'activaran cada dimarts: el 14, el 21 i el 28 d'abril.

TROBAREU L'ENLLAÇ AL DEBAT VIRTUAL CLICANT AQUÍ.- Primera fase. Us demanem la vostra valoració sobre un conjunt de conceptes que defineixen l'educació pública, partint de la vivència en el vostre centre: Democràtica. Motor dels millors aprenentatges. Innovadora. Capaç de treballar en comunitat/xarxa. Líder de canvis socials. Compromesa. Autònoma. Catalana. Crítica. Creativa. Oberta. Inclusiva. Equitativa.

- Segona fase. Reflexionem sobre les línies d'actuació que podem impulsar:

1. Quines característiques ha de tenir un centre educatiu de titularitat pública perquè el puguem considerar públic com a model.

2. Què ha de canviar en els centres educatius per poder-los considerar plenament inclusius (de tots/es i per a tots/es)

3. L'actual crisi sanitària ens ha recordat que vivim en constant emergència i tenim la impressió que conviurem amb aquests i altres esdeveniments. L'educació pública els ha de tenir en compte? Què canvia o quines línies d'acció reforça?

- Tercera fase. Proposem que assenyaleu una condició clau per millorar l'educació pública.

Cada dimarts apareixerà visible la pestanya corresponent, a l'espai superior/dret de la pàgina. Us demanarà unes dades personals, que no es faran públiques, i podreu respondre a les preguntes. De cada fase podreu veure les altres respostes.

Esperem les vostres contribucions. Podeu fer extensiu la invitació a totes les persones que vulgueu. I estigueu atents a les properes propostes que arribaran.

ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.