Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
p |
PEL DIÀLEG I LA NO JUDICIALITZACIÓ DELS CONFLICTES POLÍTICS
14/10/19
Federació de Moviments de Renovació Pedagògica
Barcelona, 14 d'octubre de 2019
L'endemà de la commemoració del 110è aniversari de l'afusellament del pedagog Francesc Ferrer i Guardia.


La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, des de la diversitat dels que la conformem, manifestem el nostre desacord amb la sentència que s'acaba de comunicar als polítics catalans empresonats i lamenta profundament la judicialització d'iniciatives purament polítiques i pacífiques.

La sentència suposa un pas enrere per a la resolució del conflicte polític que afecta a Catalunya i posa en perill la convivència, la normalitat política, i la qualitat democràtica del nostre país. Lamentem que no hagi estat possible avançar en el camí del diàleg i de l'entesa, del respecte als drets i les llibertats, promovent la resolució pacífica dels conflictes.

L'educació precisa d'amplis consensos per avançar i donar resposta als urgents reptes que té plantejada per formar ciutadans lliures que convisquin en pau i solidaritat en els convuls mon del s.XXI. Per això des de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya ens refermem en impulsar i practicar una educació en favor del diàleg, l'entesa, els drets humans i civils i els valors democràtics.
Pel diàleg i la no judicialització dels conflictes polítics · FMRPC
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.