Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
t |
TEMPS D'ESTIU, TEMPS DE TRANSFORMACIÓ
23/4/18
Temps d'estiu, temps de transformació · FMRPC
Pilar Gargallo Otero
Presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya


Actualment estem vivint uns moments complexos que afecten a la nostra realitat a tots els nivells. A nivell educatiu, dins l'onada de la nova primavera pedagògica que enumerava el pedagog Jaume Carbonell en els seus escrits, ens trobem immersos en processos de transformació diversos que han fructificat i s'han fet visibles a causa de les necessitats de la societat actual.

Els nous escenaris educatius ens reclamen una professionalitat docent, manifesta en els nostres dies. Reconeixem la tasca que es realitza dia a dia als centres educatius i a les xarxes que ens permet fer permeable el que entenem per educació, traspassant dia a dia les fronteres del que és estrictament escolar i entenent que tot el que ens envolta educa i, per tant, genera els itineraris formatius dels nostres infants i joves.

La resiliència, la capacitat d'adaptació dels docents, ens porta a parlar de resultats, avaluats internacionalment que ens denoten la força d'un col·lectiu que volem que la nostra tasca sigui de la màxima qualitat i, sobretot, volem que qui en gaudeixi, els infants i joves i les seves famílies, no vegin minvades les seves oportunitats educatives.

És per això, que un any més, gaudim de l'oferta d'Escoles d'Estiu a tot el territori, cercant la fórmula idònia per a transformar l'educació en el context en el que ens trobem. Aquesta formació, única a Europa, de Mestres per a Mestres, amb pràctiques reeixides, amb professionals que han viscut l'experiència des de l'aula i amb grans exponents del món educatiu, la fan única i irrepetible.

Aquest estiu doncs, us desitgem una bona i profitosa Escola d'Estiu 2018!

27 GENER
XERRADA: "LA TRANSFORMACIÓ EDUCATIVA QUE OBRE LA LOMLOE"
2 FEBRER
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "L'ESCOLA RUARL, PETITA, PÚBLICA I DE POBLE"
ON SOM
Avda. Drassanes, 3 3r
08001 - Barcelona
Tel: 934817388 Mòb: 640801524
CONTACTA'NS
Email: federacio@mrp.cat NIF: G-58245259
Registre d'Associacions n.89 sec 2a.
avís legal, privacitat i cookies
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.